logo

Tomas Fliegl,

6. 9. 2022, 1 min

Fond duchaczech opět investoval do Opravárny
logo

Jan Charvát ,

CEO OPRAVÁRNY

U příběhu Opravárny jsme od března 2021 a s radostí jsme se zúčastnili dalšího investičního kola. To Opravárně zajistí expanzi do okolních zemí a přispěje k personálnímu posílení i rozvoji unikátního systému Repairsys.

Posláním rodinného fondu duchaczech je pomáhat smysluplným projektům s pozitivním společenským dopadem. "Opravárna do této kategorie skvěle zapadá. Řídí se zásadami cirkulární ekonomiky a opravou rozbitých výrobků, které by v mnoha případech zbytečně skončily mezi odpadem, přispívá k lepšímu životnímu prostředí. Navíc dává šanci přivýdělku komukoliv, včetně hendikepovaných," říká jednatel fondu Martin Ducháček.

Rodinný fond duchaczech v seed kole investoval jednotky milionů korun, dalšími účastníky jsou Purple Ventures, Tilia Impact Ventures a Nation1. "Finance jsou určené na další rozvoj servisních služeb, IT vývoje a datové analytiky například v oblasti výpočtu CO2 firem, expanze do dalších zahraničních zemí a do lidí, abychom se stali jedničkou v evropském regionu a poskytovali našim B2B zákazníkům nejlepší služby na trhu," uvedl při podpisu Jan Charvát, CEO Opravárny.

Letos se Opravárna (nyní pod názvem RepairSys) přesunula do nově otevřené velkokapacitní servisní haly u Českého Brodu. To umožní zpracovávat tisíce servisních zakázek měsíčně, především záručních oprav pro B2B zákazníky z CZ a CEE regionu.

back button
logologo

duchaczech s.r.o.

Nad Kaplankou 2764/2a, Dejvice 160 00 Praha 6

spis. značka C 344357 vedená u Městského soudu v Praze

IČO 09904298

kontakt

tomas@duchaczech.cz

Pro bližší informace ohledně ochrany osobních údajů ze strany společnosti duchaczech s.r.o. klikněte prosím zde.

Formulář Žádost o uplatnění práv si můžete stáhnout zde.

© 2024 duchaczech s.r.o., Všechna práva vyhrazena. Design Sans&Serif.